Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Ε-Τ-Α-Ι !!!!!!!!!!!!!!







Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε μας πήρε αμπάριζα ο... αγώνας και το παραμελήσαμε λιγάκι το πράγμα εδώ πέρα, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεσαλώσετε τόσο πολύ και να ξεφουρνίζετε κάθε μέρα ότι λάχει.

Μα είναι ποτέ δυνατόν να γράφετε και να λέτε ότι η ΟΥΕΦΑ θα καλέσει σε... κατ' ιδίαν ακρόαση τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο, για να... εξηγήσει τα του φακέλου αδειοδότησης;
Είναι ποτέ δυνατόν;

Παιδάκια μικρά να ρωτήσεις, ξέρουν εδώ και χρόνια, ότι η ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν έρχεται σε απ' ευθείας επαφή με τους συλλόγους. Μόνο μέσω Ομοσπονδιών επικοινωνεί μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα.

Μα για οποιοδήποτε θέμα κυριολεκτικά.

Δεν στέλνει στις ομάδες για παράδειγμα η ΟΥΕΦΑ τις τιμωρίες. Στις Ομοσπονδίες τις κοινοποιεί και αυτές τις στέλνουν στις ομάδες.

Δεν στέλνει ξεχωριστά χαρτιά η ΟΥΕΦΑ σε κάθε σύλλογο, για οφειλές σε παίκτες, για αδειοδοτήσεις και όλα τα σχετικά. Τις Ομοσπονδίες ενημερώνει και αυτές κοινοποιούν τα δέοντα στις ομάδες.

Μάλιστα και κάποιοι ίσως να το ξέρετε κιόλας, είναι αφορμή τιμωρίας και βαριάς μάλιστα από την ΟΥΕΦΑ, η προσπάθεια κάποιου συλλόγου μεμονωμένα να έρθει σε επαφή ή να θέσει κάποιο αίτημα στην ΟΥΕΦΑ, παρακάμπτοντας την Ομοσπονδία.

Τι σόι μπαρούφες λοιπόν αμολάτε, ότι κλήθηκε ή θα πάει ο Αλαφούζος μόνος του στην Νιόν να... εξηγήσει και να πείσει την ΟΥΕΦΑ για το φάκελο;

Είπαμε, εντάξει, να αμολάμε που και που κάνα ψεματάκι να ανεβάσουμε τον... πρόεδρο και όλα τα σχετικά, αλλά όχι κι έτσι.
Εκτίθεστε και μάλιστα ανεπανόρθωτα.

Να πάει λοιπόν στην Νιόν ο Αλαφούζος, μπορεί. Να συναντήσει σε κανένα καφέ ή σε κάνα ρεστοράν κάποιον που θα τρώει επίσης εκεί και θα του πουν "αυτός είναι της ΟΥΕΦΑ" και να σηκωθεί να του συστηθεί και να τον χαιρετήσει, επίσης μπορεί.
Αλλά θα πάει ταξιδάκι.

Κι όχι προσκεκλημένος της ΟΥΕΦΑ ή μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού να συναντηθεί απ' ευθείας με την ΟΥΕΦΑ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν διαφωνώ στην ουσία, αν θα παραστεί ο Αλαφούζος στη Νιόν. Δεν μπορώ να γνωρίζω και δεν έχω άποψη.

    Αλλά, η Ουέφα έστειλε συμπληρωματικό φάκελο με ερωτήματα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον ΠΑΣ, χωρίς να πάει ούτε σελίδα στην ΕΠΟ. Με υπογραφή από Ιταλό (όχι τον Τραβέρσο).

    Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, ψάξε ψάξε και θα το βρεις.

    Αυτό έγινε γιατί η Ουέφα βράζει με την ΕΠΟ για την αδειοδότηση που έδωσε στον ΠΑΣ. Μέχρι που φημολογείται ότι θα της ρίξει χρηματικό πρόστιμο. Άλλο που και να πέσει το πρόστιμο θα αποκρυφτεί από το "σύστημα" και δεν θα το μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore