Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Καλώς σας βρήκα και από δω


Γεια σας. Ξέρετε είναι όπως σε κάτι ταινίες που κάποιος αφήνει ένα βίντεο σε αγαπημένα του πρόσωπα το οποίο συνήθως ξεκινάει ως εξής.



"...Αν βλέπεις τώρα αυτό το βίντεο πάει να πει πως εγώ δεν είμαι πια κοντά σου..."


Έτσι ακριβώς λοιπόν.



Αν διαβάζετε σήμερα αυτό το κείμενο πάει να πει πως η παρέα του ΝΤΕΡΜΠΙ με την μορφή που την είχαμε συνηθίσει έλαβε τέλος.



Μόνο που δώστε κομματάκι σημασία στο με την μορφή που την ξέρατε. Καθώς περίπτωση να τους αφήσουμε να ησυχάσουν από μας, δεν υπάρχει.

  
Την γνώμη μας θα συνεχίσουμε να την λέμε και την ζωή μας θα την παλέψουμε. Στα ανθρωποειδή που έβαλαν σκοπό της ζωής τους το πως θα φιμώσουν με οποιοδήποτε τρόπο μια φωνή, δεν θα κάνουμε την χάρη. Αντίθετα προσωπικά νοιώθω υποχρεωμένος στους χιλιάδες φίλους που γνώρισα και απέκτησα στην δωδεκάχρονη πορεία του ΝΤΕΡΜΠΙ, να δώσω συνέχεια σ' αυτή την ιστορία. Από σήμερα από εδώ πέρα, από αύριο από κάπου αλλού.



Θυμηθείτε μόνο ένα πράγμα και κρατήστε το σαν φυλαχτό. Να έχετε πάντα την δική σας γνώμη και να μην ακολουθείτε ποτέ κανένα... πάνσοφο ειδικό της μπάλας, της καρδιάς και των συναισθημάτων σας. Μόνο τότε αποκτάει αξία η ενασχόληση με οτιδήποτε, ακόμα και η συζήτηση ή η ανταλλαγή απόψεων με οποιοδήποτε για οτιδήποτε.



Καλώς σας βρήκα και από δω λοιπόν. Τα λέμε.

14 σχόλια:

  1. Είσαι τεράστιος μάγκας. Όσο μπορείς συνέχισε αυτό που κάνεις. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Κώστα, δυστυχώς μια όμορφη καθημερινή παρέα 12 ετών τελείωσε, τουλάχιστον όπως την είχαμε συνηθίσει, είμαι σίγουρος από εδώ ιντερνετικά πλέον ότι θα ακούμε και θα ανταλλάσουμε απόψεις πάνω στην αγάπη μας που είναι ο παναθηναϊκός και ελπίζω από εδώ όσοι από τα παιδιά του ντέρμπυ γράφουν να είναι πιο καυστικοί σε θέματα τις ομάδος , άλλωστε για αυτό τόσα χρόνια διαβάζαμε ντέρμπυ γιατί απλά δεν χάιδευε αυτιά κόντρα σε όλους.
    Υ.Γ (Ξέρω ότι σ’ αρέσουν) Και τώρα τι φυλλάδα θα διαβάζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη επιτυχια κωστα σε οτι κ αν κανεις,σου ευχομαι οτι καλυτερο,μην μασας τιποτα,παμε γερα στα χαρακωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή και καλη δυναμη σε αυτή την προσπάθεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Κώστα

    Εγώ είμαι Ολυμπιακός . 40'αρης αρρωστος

    Προφανώς δεν συμφωνώ στο 90% από όσα λές
    Προφανώς δεν θα μπαίνω να τα 'λεμε'

    Σου εύχομαι όμως καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις γιατί πάνω από τις οπαδικές προτιμήσεις είναι ο ανθρωπος και τα ιδανικά του.

    Εγώ πάντως σαν 'αιώνιος εχθρός' χαίρομαι που θα συνεχίσω να σε διαβάζω κι ας φρικάρω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Κωστή
    Απλώς αλλάξαμε στέκι.Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.Για εμάς.Γιατί για εσάς υπάρχουν κι άλλοι λόγοι οικονομικοί , ψυχολογικοί ή οτιδήποτε άλλο που μετά από 12 χρόνια όταν βάζεις τελεία υπάρχει πίκρα.
    Ωστόσο κι από δω η παρέα θα κάνει τη δουλειά της.Όλοι αυτοί που σήμερα χαμογελούν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας δείχνουν τα δόντια τους θα καταλάβουν πως όσες εφημερίδες κι αν κλείσουν τη φωνή μας και την αγάπη μας για την ομάδα δεν μπορούν να τα αγγίξουν.
    Όλοι αυτοί οι ισχυρότεροι του Αμπράμοβιτς που έχουν γίνει Λούηδες αφού κατάφεραν να κάνουν τον Παναθηναϊκό να κάνει έρανο για να βγεί Ευρώπη μέρα με τη μέρα θα σβήσουν το σημερινό εκδικητικό χαμόγελο. Θα μας έχουν πάντα μπροστά τους.Όσο θα πληγώνουν τον Παναθηναϊκό μας άλλο τόσο θα είμαστε εκεί απέναντί τους.
    Καλή μας συνέχεια.
    Γιώργος Νικολόπουλος (ergo13)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το DERBY μετά από 12 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει πλέον...η παρέα του DERBY όμως είναι εδώ...θα σας παιδεύουμε για πολλά χρόνια ακόμα όσους νομίζετε ότι μπορείτε να φιμώσετε την φωνή μας...Κώστα αυτό εδώ δεν έχει έξοδα και υποχρεώσεις οπότε δεν μπορεί κανείς να το κλείσει...αν θέλεις κάθε Gameover που γράφεις μπορείς να το ποστάρεις στη σελίδα μου στο facebook εκτός από αυτήν του DERBY (που υπάρχει κανονικά για να μην ξεχνιόμαστε )....θα τα λέμε καθημερινά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νά 'σαι πάντα καλά ρε Κώστα. Χαίρομαι που δεν το παρατάς φίλε μου! Είμαστε κάμποσοι ακόμα που θυμόμαστε τον πόλεμο με το 'κοκκαλιστάν' και τους ....αναλυτές πανεπιστήμονες.... Μακάρι κάποτε να ανοίξουν τα μάτια κι άλλων!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα κουράγιο και καλή δύναμη. Σε θαυμάζω απεριόριστα που ΠΟΤΕ δεν τα παρατάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore