Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Φωνάξτε και για κάτι που πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ




Να και κάτι που αξίζει τον κόπο να δείξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την δύναμή του.

Να την δείξει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα που τον έκανε περήφανο τόσα χρόνια.

Ο λόγος για την... έξωση που επιχειρείται στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ.

Μια έξωση που δεν έχει καμιά λογική από οικονομικής πλευράς και πάντως σίγουρα δεν έχει καμιά ηθική υπόσταση, αν σκεφτεί κάποιος και ειδικά οι "υπεύθυνοι" τι έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός σ' αυτό το γήπεδο τόσα χρόνια.

Και δεν μιλάω εδώ για την οικονομική μόνο προσφορά, που επί της ουσίας συντηρούσε ένα ολόκληρο γήπεδο και τους γύρω χώρους.

Μιλάω κυρίως για την συνολική προσφορά.
Στο ελληνικό μπάσκετ, στον ελληνικό αθλητισμό.

Γιατί καλά είναι τα συγχαρητήρια και οι πόζες των αρμοδίων δίπλα στις ευρωπαϊκές κούπες, αλλά όταν έρχεται η ώρα να βάλουν κι αυτοί το μερτικό τους ή έστω να μην είναι παράλογοι στις απαιτήσεις τους, τότε θυμούνται την... κρίση και την... οικονομική κατάσταση της χώρας.

Προφανώς η κρίση και η οικονομική κατάσταση, πρέπει να αγγίζουν μόνο το...Δημόσιο και όχι αυτούς που παρά την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας, εξακολουθούν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη τον μεγαλύτερο σύλλογο που έχει αναδείξει αυτή η χώρα και την μακράν πιο επιτυχημένη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο ΣΕ ΟΛΑ τα αθλήματα.

Εδώ λοιπόν το στοίχημα είναι πια του κόσμου.

Ας κάνει και μια φορά αισθητή την παρουσία του για κάτι που να αξίζει τον κόπο και όχι μόνο για εκδηλώσεις μίσους και διχόνοιας.

Η ΚΑΕ δίνει την δική της μάχη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει την δική του μάχη.

Όμως καμιά μάχη δεν μπορεί να δίνεται μόνο από την... κορυφή.
Χρειάζεται και η συμμετοχή του κόσμου.

Σήμερα στο φιλικό με την Λάτσιο, δώστε ένα πρώτο δείγμα γραφής.

Εκεί στο βάθος του μυαλού σας, ότι και να υπάρχει, ότι και να έχει για το ποδόσφαιρο, για το ποιος είναι με ποιόν και όλα τα σχετικά, ας μπει κάποια στιγμή και η ανάγκη να σταθείτε δίπλα σ' αυτή την μάχη που δίνει η ομάδα μπάσκετ.

Διαδηλώστε λοιπόν ΚΑΙ γι' αυτό.

Δείξτε πως ότι και να έχουν στο νου τους, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα επιτρέψει ποτέ το δια της βίας ξεσπίτωμα από αυτό που με ΔΙΚΑ ΤΗΣ λεφτά στην τελική η οικογένεια Γιαννακόπουλου το έκανε ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ όλα αυτά τα χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ Κώστα θα τα χαλάσουμε. Δεν χρειάζονται παρόντρησης για λαϊκές αντίστασης. Αυτο θέλουν οι του Φορέα για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πολιτισμένα χωρίς απειλές και εκβιασμούς μπορεί να λυθη το πρόβλημα. Απλα κάθεσαι σε ένα τραπέζι λένε τα δικά τους λες τα δικά σου και βρίσκεις την χρυσή τομή και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore