Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Για γέλια ή για κλάματα;


Τελικά όντως έχουν χάσει κάθε σημασία οι λέξεις και τα λόγια, σήμερα στον Παναθηναϊκό.
Σας παραθέτω στην συνέχεια, το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, σχετικά με τα... μέτρα για τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (!!!!!!!!!!!!!!)

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (23.02.2013 - 19:30 / OAKA), για τα ακόλουθα:
- Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.
- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.
- Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.
- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Σταδίου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο, φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καλούνται να έχουν μαζί τους της Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα διαθέτουν».


Κανονικά δεν θα έπρεπε να προσθέσω τίποτε και να αφήσω ως έχει το κείμενο ασχολίαστο.
Όμως... μέρες λευτεριάς που είναι, δεν μπορώ, δυο... παρατηρησούλες μου θα τις κάνω.
Κατ' αρχήν περιμένω οργισμένη ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Φορέα για την απαίτηση να επιδεικνύεται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο κατά την είσοδο. Αν είναι δυνατόν !!! Κάναμε τόσους αγώνες να απελευθερωθούμε από το... φακέλωμα της... ticket club για να έρχονται τώρα, πάνω που πήραμε την... κυβέρνηση, να μας ζητάνε ταυτότητες και διαβατήρια. Ρωτάω αλήθεια. Ποιος γνήσιος και ελεύθερος Παναθηναϊκός μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο;
Εκεί όμως που είναι πραγματικά για γέλια η ιστορία, είναι η με την παράγραφο "Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο".
Νομίζω ότι και εδώ υπάρχει λόγος ανακοίνωσης διαμαρτυρίας του Φορέα ή έστω μια... δήλωση μετάνοιας ή... διευκρινιστική από την ΠΑΕ.
Και συγκεκριμένα να προστεθεί στο τέλος της συγκεκριμένης παραγράφου το εξής.
"Ως... τέτοια (δηλαδή προκλητικού και υβριστικού περιεχομένου... εξαιρούνται τα πανό ή τα πλακάτ με συνθήματα εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη, της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, του Βύντρα, του Σπυρόπουλου, του Γκόντζου, του Πιτιακούδη, του Χατζηαθανασίου, των οικογενειών των θεατών που έχουν ταυτόσημες απόψεις, καθώς και εναντίον  εκείνων που δεν επιδεικνύουν με κάθε τρόπο και δημοσίως την... αποκήρυξη του Παναθηναϊκού προ του 2008, που δεν δήλωσαν ή δεν σκοπεύουν να δηλώσουν ότι... δεν είναι Βαρδινογιαννικοί και πολύ περισσότερο εξακολουθούν να θυμούνται και να μιλάνε".
Για να λέμε και καμιά...αλήθεια δηλαδή, ακόμα και σε ανακοινώσεις... τυπικού χαρακτήρα.

1 σχόλιο:

live scores


powered by Agones.gr - livescore