Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Με δύο... ΕΣΠΑ ανέλαβε

ΕΣΠΑ-2
Τελικά θα πρέπει να υπάρχει μεγάλο θράσος. Μιλάμε αυτό που ακούστηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Η... μόνη λύση, λέει, είναι να βγει μπροστά ο Βγενόπουλος. Μέχρι εδώ τίποτε κακό. Ίσα-ίσα, που όλοι ζούμε με αυτό το... όνειρο. Να το δούμε δηλαδή επιτέλους κι αυτό. Να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε.

Αλλά η... συνέχεια της λύσης ήταν η ανεπανάληπτη.

Να βγει. λέει, μπροστά ο Βγενόπουλος και να βάλει... έστω και ένα δυο εκατομμύρια.

Τόσο καλά.

Σε μια ομάδα που βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους εν ονόματι ότι... δεν έπεφταν λεφτά παρά... μόνο 15-20 εκατομμύρια σταθερά κάθε χρόνο από μία και μόνο τσέπη, φτάσαμε μετά από πέντε χρόνια, οι ίδιοι οι πρωτεργάτες της... επανάστασης, να θεωρούν... βγάλσιμο και μπροστά μάλιστα που θα δώσει λύσεις και σωτηρία, το να βάλει αυτός που έταζε τις εκατοντάδες εκατομμύρια, μόλις... ένα δύο εκατομμυριάκια.

Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας είπαν, ότι η μόνη λύση είναι να βγει μπροστά ο συγκεκριμένος γιατί έχει... καινοτόμες ιδέες για τον Παναθηναϊκό και έχουν βγει τελευταία κάτι... ΕΣΠΑ για καινοτόμες ιδέες και επενδύσεις και μπορεί σαν... μετρ των deal να τα εξασφαλίσει.
Να πεις κοροϊδία, να πεις ασυλία λόγων και έργων, να πεις περιφρόνηση του κοινού νου, ή απλά... το κόλπο ήτανε στημένο;

Και απ' την αρχή και... καλοδουλεμένο μάλιστα

5 σχόλια:

  1. Επειδή έτυχε εκείνη την ώρα να ακούσω τον Λιβάνιο σαν να μου φάνηκε οτι είχε ειρωνική διάθεση. Πάντως ούτε τον Βέργη έπεισε ο Σάββας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνώ για το πως το είπε. Επισημαίνω όμως για τι ποσά φτάσαμε να κάνουμε ακόμα και πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έβαλε λεφτά μωρέ..σισσέ,ζιλμπέρτο,λέτο,κατσουράνης από μόνοι τους ήρθανε...όσο για τα ποσά..τόσα κάνανε κ οι μίτου,άντριτς,ραγκουέλ,ενακαρίρε,σάριτς και τόοοσοι άλλοι παιχταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε φίλε τελικά ποιός τους... πρωτοέφερε τους Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο κ,λ,π; Ο Πατέρας με το 3%, ο Βγενόπουλος με το 10% ο Νίκας με το 1%; Δηλαδή μόνο αυτός που είχε το 54%... δεν τους έφερε; Δηλαδή το 3&, το 10% και το 1% πλήρωσε από... την τσέπη του ενώ το 54%... απλά τους κοίταγε; Δηλαδή αυτά τα λέτε απευθυνόμενοι σε ποιους; Σε παιδάκια κλατω των... τεσσάρων ετών που τους λένε παραμυθάκια για να τρώνε το φαί τους;Όσο για τους Μίτου, Ραγκουέλ κλ.π. όντως έχεις δίκιο. Τόσο κάνανε που λες. Αλλά τελικά κάναμε κοτζάμ επανάσταση για να φτάσουμε να πανηγυρίζουμε και να αποθέώνουμε μετά από πέντε χρόνια όποιον... μπορέσει να φέρει Ξανά Μίτου και Ραγκουέλ σε ποσά; Τότε για ποιό λόγο... επαναστατήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επαναστατησαμε για να καταφερουμε να γινουμε επιτελους υπαλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore