Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Παιανίας... συνέχεια


Γεγονότων Παιανίας συνέχεια. Καθώς όπως ήταν φυσικό, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ορισμένα στόματα λύθηκαν πιο εύκολα και οι πληροφορίες ήρθαν πιο... φρέσκες.

Δύο πράγματα χρειάζονται συμπλήρωση σε όσα αναφέραμε σχετικά και χθες.
Το πρώτο είναι ότι τελικά έπεσαν δυο-τρεις ψιλές.

Και συγκεκριμένα τις έριξε ο Μπουμσόνγκ. Μόνο που το πλάκωμα δεν έγινε με τον Κανέλο με τον οποίο αντάλλαξαν βέβαια λόγια αλλά δεν ήρθαν καν σε επαφή. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ήταν και από τους πιο... ήρεμους σχετικά και αναγκάστηκε κάμποσες φορές να προσπαθήσει να ηρεμήσει και τους υπόλοιπους.

Οι ψιλές όμως έπεσαν με ένα άλλο τύπο. Κι όχι με αφορμή κάποια λόγια, αλλά μια... χειρονομία. Συγκεκριμένα ο τύπος είχε πλησιάσει αρκετά κοντά τον Μπουμσόνγκ και δεν φτάνει που του μιλούσε εντελώς χυδαία, τον χτύπαγε συνέχεια στο μπροστινό μέρος του ώμου του με το δάχτυλό του σε στιλ "ακούς τι σου λέω.."

Τον προειδοποίησε μια φορά ο Μπουμσόνγκ ο οποίος είχε αρχίσει να φορτώνει.
"Μην το ξανακάνεις αυτό..." είπε ο Γάλλος.
Τον χαβά του ο "οπαδός".

Ε μόλις το ξανάκανε αυτό ήταν. Τα πήρε εντελώς ο Μπουμσόνγκ και... μην είδατε το δάχτυλο μαζί με το χέρι και το... μανίκι. Του έριξε δυο σκαμπίλια, πήγε να αντιδράσει ή μάλλον να προφυλαχθεί ο άλλος και εκεί έσπευσαν οι υπόλοιποι και οι μεν τράβηξαν πίσω τον "οπαδό" που μάλλον έτσι κι αλλιώς είχε βάλει ήδη την... όπισθεν μπροστά στον αγριεμένο Γάλλο δε και συγκεκριμένα ένας πήρε παράμερα σε μια γωνιά τον Μπουμσόνγκ και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Αυτά προς το παρόν. Για ότι... νεώτερο και γενικότερα για τις εξελίξεις της σημερινής μέρας, σε λίγο 

1 σχόλιο:

  1. ΚΏΣΤΑ ΚΑΛΌ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
    ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΕΛΟΣ .ΑΠΌ ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ ΓΙΝΑΜΑΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΉ. ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΜΕ ΌΠΙΣΘΕΝ ΑΠΌ ΠΟΥΡΑΤΟΒΓΕΝΟΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΑΊΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ ΝΕΡΟΎ ΦΟΡΕΊΣ ΣΥΜΦΟΡΕΙΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore