Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τόσο στημένη ήταν η τράπουλα;

Δεν ήταν έκπληξη φυσικά και η νέα πρόφαση που βρήκε ο Βγενόπουλος για να μην συνεχιστεί η "οδυνηρή" συνέχιση των συζητήσεών του με τον Αλαφούζο, για το αν θα μπουν τελικά κάποια λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Και δεν είναι καν αυτό το θέμα.

Το θέμα για μένα, είναι από που αντλούν όλοι πια στον Παναθηναϊκό το θράσος, να συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε να κοροϊδεύουν τον κόσμο και ενίοτε ακόμα και τους... εαυτούς τους.

Αυτό ειλικρινά, από ένα σημείο και μετά δεν έχει εξήγηση. Κινείται η αναζήτηση των αιτιών του, καθαρά στην σφαίρα της μεταφυσικής.

Εκτός πια κι αν όλοι αυτοί, έχουν τόση σιγουριά, πως και δεν θα ακούσουν και δεν θα διαβάσουν από κανένα τίποτε και δεν υπάρχει περίπτωση να τους ζητήσει και κανείς τον λόγο.

Αυτό ναι. Είναι μια εξήγηση.

Μόνο που αυτή η εξήγηση, προκαλεί αντικειμενικά την επόμενη... απορία.
Τελικά ήταν και εξακολουθεί να είναι τόσο στημένη η τράπουλα;

Ήταν και εξακολουθούν να είναι όλα, τόσο ελεγχόμενα, που πλέον να μην αναγκάζεται κανείς να κρατάει ακόμα και τα προσχήματα;

Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Μου φαίνεται αδιανόητο πάντως τόσοι πολλοί και τόσο διαφορετικοί ταυτόχρονα, να είναι εντελώς "χειροπόδαρα δεμένοι" ο ένας με τον άλλο και κανείς να μην ανησυχεί για τίποτε. Ούτε καν για το να μην εκτεθεί.

Δηλαδή στα σοβαρά τώρα εξακολουθεί να γίνεται στον Παναθηναϊκό η κουβέντα που γίνεται και συνεχίζουμε καθημερινά να διαβάζουμε και να ακούμε τις... λεπτομέρειές της;

Έτσι; Σαν να μην συμβαίνει τίποτε;

Και κανείς δηλαδή δεν νοιώθει έστω και για τα μάτια του κόσμου, να κάνει μια έστω κινησούλα και κανείς την ίδια στιγμή δεν νοιώθει την ανάγκη, να ρωτήσει το γιατί ή να το επισημάνει;

Δυστυχώς αναγκάζομαι για μια ακόμα φορά να καταλήξω στις ίδιες διαπιστώσεις που εδώ και καιρό έχω κατασταλάξει.

Πως όχι μόνο ήταν στημένο από την αρχή όλο το κόλπο της διάλυσης του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι ήταν στημένο πάνω σε πολύ "γερά θεμέλια''. Και δυστυχώς επίσης, την σήμερον ημέρα, αυτά τα... γερά θεμέλια συνήθως με ένα τρόπο... φτιάχνονται.

Με χρήμα φίλοι μου. Με μπόλικο χρήμα. Που αν γίνεται να μην το βάζουμε και από την τσέπη μας, αλλά να αξιοποιούμε γι' αυτόν τον... σκοπό και τα λεφτά των... άλλων που μας εμπιστεύτηκαν ή... αναγκάστηκαν να εμπιστευτούν ή... τους... αναγκάσαμε να μας τα εμπιστευτούν, ακόμα καλύτερα.

Δυστυχώς...

4 σχόλια:

  1. Άντε και οι μέτοχοι λάκισαν και δεν βάζουν μια,τη ΓΗΠΕΛ γιατί δεν την ξεψαχνίζει ο Αλαφουζος να κλείσει το θέμα που σέρνεται και να τους ξεφτιλίσει μια και καλή τους "φευγάτους" που δεν θέλουν να βάλουν λεφτά;εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον. Ο Αλαφούζος την μέρα παράδοσης-παραλαβής των μετοχών εν μέσω αποθέωσης για την... απελευθέρωση, δήλωσε δημόσια ότι το θέμα της ΓΗΠΕΛ το έψαξε, δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα και προσωράει κανονικά.
    Δεύτερον. Να αντιστρέψω το "ερώτημα". Γιατί οι 'φευγάτοι" δεν παίρνουν την ΠΑΕ να... ξεψαχνίσουν το θέμα να δώσουν και μια συνέντευξη τύπου και να... ξεφτιλίσουν αυτούς που τους κατηγορούν τους καημένους άδικα ότι δεν βάζουν λεφτά.
    Τρίτον αφού η ΓΗΠΕΛ είναι πρόβλημα, γιατί ο Βγενόπουλος λέει ότι πιέζει την ΠΑΕ να κάνει αγωγή και να εισπράξει 25 εκατ. αποζημίωση. Τελικά από την ΓΗΠΕΛ ποιός κινδυνελυει να χάσει; Η ΠΑΕ που μπορεί να εισπράξει 25 εκατ. ή αυτοί που κινδυνεύουν να τα δώσουν;
    Τέταρτον και το σημαντικότερο. Η ΓΗΠΕΛ τι ακριβώς είναι. Καμιά μετακινούμενη απειλή που εμφανίζεται καιεξαφανίζεται ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας; Δηλαδή όταν πάνε καλά όσοι λένε ότι ο Βγενό και Πατέρας είναι δίπλα στον Αλαφούζο τον συμβουλεύουν και τον βοηθάνε δεν υπάρχει ΓΗΠΕΛ; Κι όταν στραβώνει η δουλειά ή έρχεται η ώρα να μπουν λεφτά τότε... ξαναεμφανίζεται;
    Πέμπτον. Εσένα σαν... οπαδό (εκτός κι αν δεν είσαι... τέτοιος) τι ακριβώς σε νοιάζει αυτή την στιγμή; Εάν καταστραφεί ο Παναθηναϊκός ή αν έχουν σοβαρή δικαιολογία γι' αυτό, όσοι τον αφήνουν να καταστραφεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα προφανώς βρομάει πολύ η ιστορία με την ΓΗΠΕΛ.Ας τα βρούνε αυτοί που τα κάνανε έτσι.Και πρώτος ο Τζίγκερ που ήταν υπεύθυνος της ΓΗΠΕΛ.Eμένα σαν..οπαδό (που είμαι...τέτοιος) με νοιάζει η καταστροφή και η παρακμή του συλλόγου και γι αυτό φταίνε ΟΛΟΙ..Βαρδινογιάννηδες,Βγενοπουλοπατέρες και Γιαννακόπουλοι.Και σου χω κάνει και μία ακόμη ερώτηση και δεν απάντησες.Γιατί 33 χρόνια η οικογένεια δεν έκανε γήπεδο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα αδερφέ, αυτό το στιλάκι κουβέντας το έχω βαρεθεί και δεν πρόκειται να το συνεχίσω. Γράφεις κάτι όχι για να πάρεις απάντηση ή να συζητήσεις, καθώς στον κόπο να απαντήσεις σε ένα τουλάχιστον από τα πέντε που σε ρώτησα δεν μπήκες. Απλά προσπαθείς να κάνεις προπαγάνδα της κακιάς ώρας.
    Όσο για το... μέγα ερώτημά σου.
    Λοιπόν. ΠΡΏΤΟΝ. Κακώς δεν το έκαναν. Έπρεπε να γράψουν τους πάντες στα τέτοια τους, να μην υπολογίσουν τίποτε, ούτε το αν θα στεγαστούν όλα τα τμήματα και αν το γήπεδο θα εξακολουθούσε να ανήκει στον Ερασιτέχνη όπως προσπάθούσαν, να το κάνουν και ΟΠΟΥ γούσταραν και όχι να ανέχονται τον κάθε πικραμένο να τους κάνει και υποδείξεις καινα βγάλουν και μια ανακοίνωση που να λέει όποιος μπει σ' αυτό το γήπεδο και βρίσει την οικογένειά ή τον Παναθηναϊκό έξβω και να πάει να βρει αλλού και ομάδα και γήπεδο.
    Και τέλος να σου θυμίσω μια λεπτομέρεια που ξεχνάς. Ότι η Λεωφορός δεν ανήκε στην οικογένεια και έτσι προφανώς χρειαζόταν και η σύμφωνη γνώμη του σε οποιαδήποτε κίνηση για νέο γήπεδο καθώς θα έμπαινε θέμα ερήμωσης της Λεωφόρου και του Ερασιτέχνη που είχε την Λεωφόρο ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο.
    Τρίτον καιτο σημαντικότερο, Ακόμα και όσες φορές όλα αυτά ξεπεράστηκαν και πήγε να κάνει γήπεδο, έβρισκε ΑΠΟ ΤΟΤΕ μπροστά της όλους αυτούς που κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμοι για... επανάσταση.
    Να σου θυμίσω τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις;
    Στον Ελαιαώνα ούτε τον άλλο αιώνα.
    Όποιος γήπεδο κάνει στο Γουδί προδότης είναι και θα εκτελεστεί
    Οχι γήπεδο στο Ελληνικό, είναι προδοσία γιατί είναι κοντά στην έδρα του... ΟΣΦΠ.
    Και τέλος. Όταν αποφάσισε να ξανακάνει την Λεωφόρο έδρα ανακοινώσεις για αποχή γιατί το γήπεδο δεν μπορούσε να στεγάσει τα όνειρα των αγνών Παναθηανϊκλων και καθημεριν΄λα ρεπορτάζ για την ακαταλληλότητά της και γιατί η οάδα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο εκεί.
    Αλλού λοιπόν τέτοιου είδους.., αποριούλες. Απ' όπου κι αν το πιάσεις, με ότι κι αν ασχοληθείς στον Παναθηναϊκό, η προδοσία των συγεκριμένων τύπων είναι διαχρονική και επίσης εντελώς ΣΤΗΜΕΝΗ και με ΣΧΕΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore