Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το μήνυμα ελήφθη. Συνεχίστε ελεύθερα απατεώνες


Εντάξει. Το "μήνυμα" ελήφθη. Κι όπως πάντα, το μήνυμα προς τα... έσω απευθύνεται. Ούτε καν μια ωρίτσα δεν είχε περάσει από την νέα ήττα, στο Βικελίδης αυτή τη φορά. Το... εναλλακτικό σχέδιο διάλυσης και αποδόμησης του Παναθηναϊκού, μπήκε μπροστά.
Ένα ανόητο παιδάκι που παριστάνει τον... αρθρογράφο σε ένα σαιτ το όνομα του οποίου προσβάλλει βάναυσα την ιστορία του Παναθηναϊκού και της ιστορικής του έδρας, ήταν το πρώτο που έριξε το... προσχέδιο, ακριβώς όπως του το... παρέδωσαν.
Με λίγα λόγια και κωδικοποιημένα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτάσει στον πάτο και μάλιστα αυτός ο πάτος να είναι πια εντελώς αποδομημένος και πάμφθηνος, προκειμένου να είναι... ρεαλιστική η σωτήρια παρέμβαση των... εκτοξευτών, στα επίπεδα μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Βλέπετε πως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Είναι ακριβώς η... επεξήγηση του δημοσιεύματος ανήμερα του αγώνα, που αναρωτιόμασταν εδώ πέρα, τι ακριβώς ήθελε να... προαναγγείλει. Και είναι ακριβώς η συνέχεια κάποιων κραυγών υπό μορφή... πλάκας και χιούμορ όπως μου έγραψε ένας φίλος σε μήνυμά του στο αντίστοιχο άρθρο μου, που αναρωτιόντουσαν αθώα, πως... πόσα να χρειαστεί πια ο Βγενόπουλος για να αναλάβει, με... ένα-δύο εκατομμυριάκια θα γίνει ήρωας.
Από κει και πέρα και σε σχέση με τις άλλες παραμέτρους του... μηνύματος.
Αλαφούζο, ευχαριστούμε για την... κάλυψη που μας πρόσφερες, ώρα να την κάνεις και εσύ γιατί το πήγες το πράγμα κοντά στο σημείο που... θέλαμε, να μπορεί δηλαδή επιτέλους κάποιος με καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρώ και δυο-τρία εκατομμύρια... πράσινες καρδιές να αναλάβει την... σωτηρία και την εκτόξευση του Παναθηναϊκού.
Παρακάτω. Ακόμα κι αυτές οι μεταγραφές της πλάκας του Βαρέλα και του Φερέϊρα που επέβαλλαν με το ζόρι στον Αλαφούζο οι στρατιές των άφαντων σωτήρων, φαντάζουν πια... ακριβές.
Εντάξει, τους πήραμε σαν άλλοθι για το καθάρισμα των... κατάλοιπων του Βαρδινογιαννισμού στην ομάδα, αλλά τώρα πια μας είναι άχρηστοι. Αναλώσιμοι ήταν άλλωστε και γι' αυτό ακριβώς αποκτήθηκαν και όχι για να βοηθηθεί αγωνιστικά η ομάδα, καθώς τέτοιο πλάνο και σκέψη ούτε υπήρχε ούτε καν μπήκε μπροστά σαν λογική και φιλοσοφία των σχετικών κινήσεων και επιλογών.
Ώρα λοιπόν να τις... ξεφορτωθούμε δια της μεθόδου του... επικοινωνιακού ντου. Και υπό τους αλαλαγμούς για την ελληνική καρδιά και το φιλότιμο, τα οποία όμως μέχρι πριν μια εβδομάδα τα είχαμε ξεχάσει και τα καθαρίζαμε πανηγυρίζοντας, μπροστά στην φρενίτιδα για την νέα... εκτόξευση μέσω των μεταγραφικών κινήσεων του εκλεκτού του Φερέϊρα κυρίου Βαρέλα.
Ώρα λοιπόν να φτάσουμε στο... κάτω από το μηδέν το κόστος της υπό... εκτόξευσης και σωτηρίας ομάδας, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις διαθέσεις των... αγωνιστών της ελευθερίας του Παναθηναϊκού.
Για τον Φάμπρι δεν το συζητάμε καν. Αφού του έριξαν τρεις γερές μπαταριές μόλις τόλμησε να κάνει τον κανονικό προπονητή, τον υποχρεώσαμε να παριστάνει το... αγανακτισμένο για τις... διαρροές που οι ίδιοι δώσαμε, του υποδείξαμε να βάλει μέσα ξαφνικά όλα τα... αστέρια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη μηδέ εξαιρουμένου και του... Ντίνα και τώρα που έκανε την δουλειά μας, ώρα να... πάει στο καλό κι αυτός.
Η... νέα εποχή λοιπόν, είναι πια προ των πυλών. Με νέα... οράματα, νέους προσανατολισμούς, νέες επικοινωνιακές επιχειρήσεις, νέα ψέμματα και νέες χυδαιότητες απέναντι στην ιστορία και το όνομα του Παναθηναϊκού.
Τίποτε... τίποτε δεν τους σταματά.
Το πλάνο της... τζάμπα σωτηρίας μιας διαλυμένης και αποδομημένης ομάδας, μέσω της κατρακύλας σε όλα τα επίπεδα, είναι πια μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του.
Τρισάθλιοι και ελεεινοί απατεώνες συνεχίστε ελεύθερα μαζί μετά γιουσουφάκια σας σε εξέδρα και ΜΜΕ. Τα... εμπόδια εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο.
Μόνο μην ξεχάσετε να μας ειδοποιήσετε μέρες που είναι.
Πότε θα είναι έτοιμος ο Φιγκερόα να μας σώσει, ποιους υπαλλήλους πρέπει ακόμα να καθαρίσει ο Αλαφούζος πριν τον φάτε λάχανο κι αυτόν και αν θέλετε να κλείσουμε και αυτό το  μπλογκ ή όποιες άλλες φωνές σας... ενοχλούν στο θεάρεστο έργο σας της ολοκληρωτικής διάλυσης του Παναθηναϊκού.


1 σχόλιο:

  1. εχεις δικιο κωστα,το θεμα ειναι τωτα τι γινεται?καποιος πρεπει να τους σταματησει σ αυτο που κανουν,πρεπει να βγει η οικογενεια μπροστα κ να πει στον κοσμο την αληθεια.ας βγει ο τζιγγερ να τους κανει ρομπα,παναθηναικος ειναι δεν γινεται να μην ποναει για την ομαδα.ας πει,θελανε μετοχες εκανα πισω κ τις εδωσα,θελανε το πλειοψηφικο πακετο τον μετοχων το εδινα δωρεαν,τις ευθυνες για την γηπελ τις εχω αναλαβει,λαικη βαση τους αφησα να κανουν κ δεν μαζςψαν τιποτα κ διαλυσαν την ομαδα,επειδη λοιπον εκανα τα παντα οτι μου ζητησαν κ το αποτελεσμα το βλεπετε,γι αυτο λοιπον επειδη δεν μπορειτε η οικογενεια μου κ εγω ειμαστε οι εγγυητες κ της επομενης μερας στον παναθηναικο,ετσι πρεπει να τους πει κωστα κ να αναλαβει παλι την ομαδα χωρις πολλα,πολλα,αλωστε ο κοσμος μαζι τους ειναι καθως το πειραμε ολοι το μαθημα μας,αυτη ειναι η αποψη μου,αλλιως θα τον καταντησουν τον παναθηναικο πολυ χειροτερο απο την αεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore